Hvis orange svampemaling, stofmix af vilde mønstre, nips og enorme fjernsyn der står placeret midt i rummet, lyder bekendt, ja så er du allerede godt bekendt med 1990’erne.

Det sidste årti i det 20. århundrede har taget sin plads på Tidens Samling, og vi byder alle velkommen til at komme ind og se det nyeste skud på stammen.

En ny tid for Tidens Samling

Museet Tidens Samling, der i år fylder 26 år, fornyer sig med en ny stue fra 1990’erne. Med den nye stue giver museet endnu en generation mulighed for, at gå på besøg i minderne. For et år siden spurgte museet danskerne om anekdoter, idéer og forslag til genstande og begivenheder, der karakteriserede deres 90’ere. Ved at bruge jeres historier som inspiration håber museet at have skabt en stue, hvori gæsterne kan nikke genkende til mange ting – for eksempel lavalampen, CD’erne og de gennemgående rødorange og blå farver.

Kom og tag plads

Selvom stuen og årtiet er nyt for museet gælder samme regler stadig. I den permanente udstilling må alle møbler siddes i, alt må røres ved og alle skuffer må åbnes, om det er i stuen fra 1990 eller 1900. Så tag plads ved spisestuebordet i 90’erne og lad minderne flyde gennem dig når du pludselig sidder til bords med en Diddl-bamse mens AQUA eller Thomas Helmig fylder lokalet med genkendelige toner.